Advertisement

Απεργια / ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (GENERAL STRIKE) 18.10.2012 15:25 - YouTube : Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία.

Απεργια / ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (GENERAL STRIKE) 18.10.2012 15:25 - YouTube : Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία.. Απεργία αποφάσισε η πανελλήνια ομοσπονδία ταξί. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων :

Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. 038 πανελλαδική γενική απεργία την πέμπτη 14 δεκεμβρίου 2017. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ... from www.pagenews.gr
Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία. Τρέχουν οι αιτήσεις για ενίσχυση επιχειρήσεων με κατ' εξαίρεση αναστολή λειτουργίας τα χριστούγεννα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Η στάση των καραμανλικών και των σαμαρικών, οι ισορροπίες μητσοτάκη, οι διόσκουροι που. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Αναφέρει ότι ο νόμος, μεταξύ άλλων «καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σ.επ.ε. Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει.

Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Η στάση των καραμανλικών και των σαμαρικών, οι ισορροπίες μητσοτάκη, οι διόσκουροι που. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ - Πώς θα ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ - Πώς θα ... from www.iefimerida.gr
Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν την τρίτη 18 φεβρουαρίου όσοι πολίτες χρειάζεται να μετακινηθούν στην αθήνα, είτε χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε όχι. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021. Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Συλλαλητήριο την τετάρτη στα προπύλαια. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Συλλαλητήριο την τετάρτη στα προπύλαια. Τα τυρναβίτικα νέα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία… τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στο.

Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ.

24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Συμμετέχουμε στην απεργία της γσεε αδεδυ, παλεύουμε για να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας των ενοικιαζόμενων τραπεζοϋπαλλήλων, παλεύουμε για να μπορούμε να ζούμε από τον μισθό μας. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν την τρίτη 18 φεβρουαρίου όσοι πολίτες χρειάζεται να μετακινηθούν στην αθήνα, είτε χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε όχι. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Τα τυρναβίτικα νέα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία… τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στο. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου φορολογικού καθεστώτος των κατωτέρων πληρωμάτων και των. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες).

Η στάση των καραμανλικών και των σαμαρικών, οι ισορροπίες μητσοτάκη, οι διόσκουροι που. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ - ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ - apergia mmm ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ - ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ - apergia mmm ... from images32.inewsgr.com
Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Αναφέρει ότι ο νόμος, μεταξύ άλλων «καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σ.επ.ε. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. 14 απεργία την πέμπτη 17 ιανουαρίου 2019 συναδέλφισσες και συνάδελφοι δ.τ.: Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες).

24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί.

Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία. Τα τυρναβίτικα νέα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία… τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στο. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Απεργία αποφάσισε η πανελλήνια ομοσπονδία ταξί. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν την τρίτη 18 φεβρουαρίου όσοι πολίτες χρειάζεται να μετακινηθούν στην αθήνα, είτε χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε όχι. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Συμμετέχουμε στην απεργία της γσεε αδεδυ, παλεύουμε για να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας των ενοικιαζόμενων τραπεζοϋπαλλήλων, παλεύουμε για να μπορούμε να ζούμε από τον μισθό μας.

Posting Komentar

0 Komentar